Werkwijze

Een professioneel team, een hoogstaande uitvoering

“In een mum van tijd geniet u van uw nieuw plafond, zonder stof of vuil en zonder gesleur met meubels!”

Zaakvoerders en drijvende krachten achter Euroflex, Filip en Katia, staan garant voor de persoonlijke aanpak die het bedrijf zo uniek maakt. Zij slagen erin om u meteen op uw gemak te laten voelen en dankzij hun kennis en ervaring mag u altijd rekenen op de beste oplossing voor uw wensen.  

01  Plaatsbezoek

Ongeacht of het gaat om de plaatsing van één wand, de plafonds van uw nieuwbouwwoning of een totaalrenovatie van uw kantoor, wij komen steeds ter plaatse om een correcte inschatting van de mogelijkheden te maken. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen en bekijken hoe we dit kunnen waarmaken.

02  Voorstel op maat 

Op basis van dit plaatsbezoek maken we een inschatting van mogelijkheden aangepast aan uw wensen. Dit gieten we in een gepersonaliseerd voorstel en we lichten dit graag persoonlijk toe. In één van onze toonzalen kan u desgewenst heel wat opties in uitvoering komen bekijken. We helpen u bij de keuze van de passende realisatie en afwerking.  

03  Plaatsing zonder zorgen

Onze professionele en ervaren plaatsers zorgen voor een snelle en correcte uitvoering van uw spanplafond en/of -wand(en). Met oog voor detail en zin voor afwerking plaatsen zij de profielen en doeken volgens de gemaakte afspraken en laten ze de ruimte even netjes achter als bij aankomst.

Bij voorkeur installeren wij uw spanplafond voor de schilderwerken. Zo ondervindt de schilder geen hinder van onze werken en kan hij/zij de muren perfect afwerken.

Afhankelijk van de keuze voor PVC of polyester en de grootte van de te bewerken ruimte verschilt de duur en de impact van de werken, maar sowieso geniet u in de kortste tijd, zonder stof of vuil en met behoud van uw meubels, van uw nieuwe plafond en/of wand(en). Wij plaatsen uw nieuw plafond of wand meestal in 1 dag!